Strict Standards: Declaration of no_scanventure_single_text_site::redirect() should be compatible with SV_command::redirect($group = 'portal', $command = 'edit', $menuId = false) in /webroot/vhosts/www.viddi.no/releases/5/newslist/commands/single.php on line 130 Viddi.no > Om oss
Tips en vennSend tips til:
(Bruk komma mellom flere adresser)

Din e-post adresse:

Din kommentar:

Tips en venn om denne portalen »
Om oss » Retningslinjer » Kontakt redaksjonen »
TIPS en venn »

Viddi.no > Om oss

Alt i ett!

Viddi er den første norske søkemotoren som er spesialisert på lokale norske søkeportaler. Vår teknologi er unik i verden når det gjelder å finne relevant lokalt innhold, også med bilder. Viddi overvåker lokale kilder som bedrifter, organisasjoner, skoler, myndigheter med mer I motsetning til andre søkemotorer, leverer Viddi bilder som hører til teksten. Viddi sørger også for at du får de siste nyhetene som er publisert fra hjemkommunen din automatisk. Vårt mål er at Viddi skal være den mest oppdaterte tjenesten for å følge med på hva som skjer i lokalmiljøet der du bor. Viddi tillater ikke at annonsører kjøper plass i dine søk. Vi skiller klart mellom kommersielle interesser og de tjenestene vi tilbyr deg. Derfor vil du alltid vite hva som er et søkeresultat og hva som er en annonse.

Kilder i Viddi.no

Vi legger vekt på å være best på søk i ditt lokalområde. Vi vet at de fleste som søker på internett er interessert i hva som skjer lokalt og hvor de kan finne informasjon om lokalmiljøet. Der skal vi være best. I tillegg skal vi hjelpe deg med å finne frem annen informasjon du søker. Hver dag øker antallet kilder i Viddi.no, men mener du at vi mangler noen kan du sende oss et tips.

Teknologi

Viddi er utviklet av Viddinews AS, som representerer søketeknologi og kildeovervåking i verdensklasse. Innholdet i Viddi oppdateres ofte, tilpasset hvor raskt det publiseres nytt materiale på de enkelte sidene som overvåkes. Derfor finner du oftest de ferskeste mediesøkene hos oss. Vi mener at det beste er å gi god kvalitet treff på dine søk, derfor prioriterer vi det. Vi dekker ikke hele internett som andre søkemotorer, men vi dekker kun håndplukkete kilder som dekker våre krav til kvalitet og nettetikk.

Kontakt

Viddi kan kontaktes på kontakt (a) viddi.no".

Annonsere

Er du interessert i å markedsføre deg på noen av Viddi.no sine portaler? Ta kontakt med oss på salg(a)viddi.no.

Legg til side

Her kan du sende inn tips til Viddi.no. Har du en webside du mener vi bør sjekke, eller tips om andre sider? Send oss et tips. Vi gjør en vurdering i forhold til siden, og godkjennes den vil den være søkbar i løpet av kort tid. Hvis du oppdager noe som ikke virker, vil vi alltid vite om det! Vil du rapportere feil, eller har du andre henvendelser kan du sende mail til kontakt(a)viddi.no.

MBL/NettForums retningslinjer for lenking

All lenking til medlemmer av MBL/NettForum må være av en slik karakter at det er i tråd med god forretningsskikk, og i tråd med den til enhver tid gjeldende åndsverkslovgivning.

Ved lenking til de nettsteder som er medlem av MBL/NettForum skal følgende retningslinjer følges:

  • lenken skal alltid peke til kilden
  • kildens nettsted skal åpnes i eget vindu/eget nettleservindu. Det kan åpnes et nytt vindu der kildens nettsted vises, eller kildens nettsted erstatter siden som inneholder lenken - vinduet som åpnes skal ha full funksjonalitet
  • logo, rammer og lignende fra nettstedet det pekes fra skal ikke være synlig
  • tittel og ingress kan vises i de tilfeller det lenkes direkte til en artikkel
  • kildens navn skal alltid vises på siden det lenkes fra, også i de tilfeller tittel og ingress vises kildens logo på siden det pekes fra er ikke tillatt uten etter avtale med kilden
  • bilder som ligger på kildens nettsted kan ikke vises på siden det pekes fra Avvik fra disse retningslinjene må avtales med den enkelte kilde.

I de tilfeller artikler er flyttet, også artikler det er lenket til i den redaksjonelle konteksten, skal lenkene oppdateres. Dersom dette ikke skjer, og kildens nettsted således kan fremstå med nedsatt funksjonalitet, skal artikkelen fjernes fra søkemotoren. I de tilfeller artikler er flyttet til arkiv, eller det er lagt adgangsbegrensing i form av for eksempel betaling, skal søkemotoren ikke kunne vise artikkelen uten at kriteriene for adgang satt av kilden oppfylles.

Publisering av materiale utover det som er omfattet av disse retningslinjer må avtales med den enkelte kilde.


Er du redaktør i en lokalavis, og ønsker å se på felles muligheter for din avis, kontakt daglig leder Tarjei Huse tarjei (a) viddi.no.

Firmafakta

Navn/foretaksnavn: Viddinews AS
Organisasjonsnummer: 888 456 392 MVA
Forretningsadresse:Frydenbergveien 48
0575 Oslo
Daglig leder: Tarjei Huse (www.viddinews.com)
Viddi.no™ - best på lokale søk.
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |