Katrine Lunde flytter tilbake til Kristiansand og gleder seg helt utrolig til å komme til Vipers.

[23.05.2017 22:03]

Les mer »
Annonse:
Herlig håndballhelg for NHK-jentene.

Tre årsklasser med til sammen seks lag fra Nesodden Håndballklubb deltok på Storhamar Cup på Hamar i helgen. Begge J05-lagene kom til A-sluttspillet.

(Akershus Amtstidende)
[30.05.2017 00:27]

Les mer »
Jenta som knuser mytene om dataspill.

At dataspill kan være like fengende for gutter som for jenter, er Mia Landsem et glimrende eksempel på. Som aktiv gamer i oppveksten har hun kombinert dataspill, skolearbeid og utøvelse av taekwondo på profesjonelt nivå.

(BarneVakten)
[18.05.2017 10:12]

Les mer »
OL-sjefen slår alarm: - Vi må ha mer penger for å hevde oss.

OL-NEDTUR: Toppidrettssjef Tore Øvrebø frykter for Norges muligheter i sommer-OL fremover - om ikke de får mer penger å rutte med. Her er han fotografert i fjorårets Rio-OL. Foto: Heiko Junge, NTB scanpix.

(VG Sport)
[16.05.2017 07:25]

Les mer »
- Jeg gleder meg veldig til å få Katrine hjem igjen.

Intervju med assistenttrener Kristine Lunde-Borgersen.

[14.05.2017 19:26]

Les mer »
Andreas Mikkelsen løp til inntekt for forskning.

Andreas Mikkelsen løp 21,67 kilometer i Wings for Life World Run i Stavanger 7. mai sammen med nærmere 1600 deltagere til inntekt for forskning på en kur for ryggmargsskader.

(Norges Bilsportforbund)
[10.05.2017 22:24]

Les mer »
Annonse:
Mørk til himmels etter thriller-triumf.

Nora Mørk grep hovedrollen i sluttfasen da Györ vant mesterligaen i håndball. Camilla Herrem og Vardar Skopje tapte 30-31 etter ekstraomganger.

(Framtid i Nord)
[07.05.2017 21:33]

Les mer »
Grimsbø: - Dette henger utrolig høyt Grimsbø: - Dette henger utrolig høyt.

Kari Aalvik Grimsbø var helt inne i bobla og husker ikke Nora Mørks avgjørende mål i mesterligaen. Søndag ble keeperen også Champions League-vinner.

(Harstad Tidende Sport)
[07.05.2017 21:22]

Les mer »
Mørk til himmels etter thriller-triumf Mørk til himmels etter thriller-triumf.

Kari Aalvik Grimsbø og Nora Mørk var helt sentrale da Györ vant mesterligaen i håndball. Camilla Herrem og Vardar Skopje tapte 30-31 etter ekstraomganger.

(HT - Harstad Tidende)
[07.05.2017 20:01]

Les mer »
Herrem lever endelig ut mesterligadrømmen.

Camilla Herrem kan sette et perfekt punktum på sin utenlandskarriere. Skjer det i Champions League-finale mot Nora Mørk og Kari Aalvik Grimsbø?

(Folkebladet Sport)
[05.05.2017 07:13]

Les mer »
Amazing Grace.

Grace Jacob Bullen er norsk mester i bryting. Hun er ung, sterk, bevisst - og ganske flink i strikking.

(Utrop.no)
[05.05.2017 06:05]

Les mer »
Til håndball-NM for regionslag.

NM for regionslag arrangeres i Lillehammer mellom 12. og 14. mai.

(Stjørdalens Blad)
[29.04.2017 11:36]

Les mer »
Arvesen i "Mesternes mester"

Kurt Asle Arvesen er blant deltakerne når NRK inviterer til ny runde med Mesternes mester som skal sendes på nyåret i 2018.

(Driva)
[28.04.2017 09:04]

Les mer »
Skandalescener i Mesterliga-kamp: - Målvakten vår fikk urin, ti mynter og tre lightere i hodet.

Det var ampert på tribunen da tittelforsvarer CSM Bucuresti slo ut FTC Budapest i mesterligaen i håndball lørdag.

(Stavanger Aftenblad Litteratur)
[16.04.2017 17:35]

Les mer »
Håndball-Gro: - Herregud, skal jeg få den følelsen noe annet sted?

Gro Hammerseng-Edin er bare uker unna å avslutte en karriere få andre kan vise til. Nå vil hun nyte oppløpet og runde av med finalehelg i Champions League.

(Avisen Agder)
[06.04.2017 07:51]

Les mer »
Hammerseng-Edin: - Herregud, skal jeg få den følelsen noe annet sted?

(Nettavisen)
[06.04.2017 07:17]

Les mer »
Andersens konfliktfylte epoke.

I perioden som generalsekretær i Norges idrettsforbund har Inge Andersen vært involvert i flere konflikter med enkeltpersoner, særforbund og politikere.

(NRK no Urørt)
[27.03.2017 19:12]

Les mer »
Storavis: Franske håndballstjerner gir seg på landslaget.

De franske håndballveteranene Thierry Omeyer og Daniel Narcisse har bestemt seg for å avslutte sine landslagskarrierer.

(Folkebladet no / forside / data&nett)
[20.03.2017 10:17]

Les mer »
Norge tok sin 16. strake seier siden OL-tapet.

Antall kommentarer på artikkelen 16.03.2017 19:48 - oppdatert 16.03.2017 19:55.

(VG Sport)
[17.03.2017 20:57]

Les mer »
Folkehelten hjelper Rælingen.

Skrevet av Redaksjonen Stig-André Berge vant alle nordmenns hjerter etter OL i Rio.

(Norsk topphåndball)
[14.03.2017 13:59]

Les mer »
En ny lokal stjerne.

Vi har Martin Ødegaard og Espen Lie Hansen. Nå må drammenserne også få opp øynene for Eirik Sæterøy.

(Drammens Tidende)
[12.03.2017 16:14]

Les mer »
Gudmundsson ferdig som dansk landslagssjef.

- Jeg mener det er det beste for landslaget.

[06.03.2017 13:07]

Les mer »
Fra kløne med ballen til norgesmester i friidrett.

Jeg er definitivt ikke et balltalent. Men jeg elsker å presse kroppen på mellomdistanse. Min største drøm er å få løpe OL for Norge.

(Fædrelandsvennen)
[01.03.2017 00:01]

Les mer »
Gamletrener'n: - Gro ble født til å bli kaptein.

En av Norges mestvinnende håndballspillere, Gro Hammerseng-Edin, har bestemt seg for at karrieren snart er slutt.

(Oppland Arbeiderblad)
[22.02.2017 15:29]

Les mer »
Hammerseng-Edin legger opp: - Jeg skal ut på nye eventyr.

Antall kommentarer på artikkelen 21.02.2017 11:12 - oppdatert 21.02.2017 11:25.

(VG Netts Matkalkulator)
[21.02.2017 11:28]

Les mer »
- Endelig kunne jeg slå en skiløper.

Else-Marthe Sørlie Lybekk måtte lørdag ut i sin første nattest i Mesternes Mester.

[18.02.2017 21:52]

Les mer »
Dansk håndballegende legger opp.

Håndballspilleren Rikke Skov har spilt sin siste kamp på toppnivå. 36-åringen gjør ikke comeback for Viborg etter hennes pågående graviditet.

[18.02.2017 11:19]

Les mer »
Camilla Herrem: - Det mentale er viktig.

Det er ikke bare flyvere, underarmsskudd og finter det skal handle om når landslagsspilleren starter håndballskole.

(NRK no Distrikt / Norge nå)
[17.02.2017 21:05]

Les mer »
Hun ville egentlig begynne med undervannsrugby. Men nå tar Elvida medalje etter medalje i svømming.

Molde svømme- og livredningsklubb opplever positivt vekst for første gang på mange år.

(Romsdals Budstikke)
[17.02.2017 08:38]

Les mer »
Den uærlige og hemmelige historien om østtysk fotball.

RB Leipzigs reise til toppen av Bundesliga har ført øsstyske klubber tilbake på fotballkartet. Men hvorfor tok det så lang tid før regionen nådde slike høyder?

(Dagbladet Sport)
[12.02.2017 11:05]

Les mer »
Christian Berge fortsetter som norsk landslagstrener.

Trøndersuksessen har falt ned på å droppe tyske Flensburg-Handewitt.

[07.02.2017 19:23]

Les mer »
Slik skal Bergen ta opp kampen med Oslo og Trondheim.

En studie viser at Bergen har sakket akterut når det gjelder idrett. Slik skal dette endres.

(Bergens Tidende Vintersport)
[02.02.2017 17:28]

Les mer »
Tapet for Norge ble svært kostbart for håndballikonene.

Håndballguttas ferd mot sølvmedalje i VM skapte euforisk stemning blant fansen. Men den overraskende suksessen har også sine ofre.

[31.01.2017 21:08]

Les mer »
- Her er en beskjed til Christian Berge.

KOMMENTAR: Arne Hole mener at valget bør være lett for norske håndballgutters trener.

(Stavanger Aftenblad)
[30.01.2017 22:33]

Les mer »
Sølvheltene tilbake på norsk jord - Olympiatoppen lover full støtte.

Fjorårets EM-innsats sikret for første gang håndballgutta Olympiatoppen-støtte og nesten én million kroner i stipend. Etter VM-sølvet loves de dobbelt så mye i 2018.

[30.01.2017 22:04]

Les mer »
Usikker fremtid for landslagssjefen: - Håper ikke han gjør noen dumme valg.

OSLO/PARIS: Spillerne har en bønn til Christian Berge etter VM-sølvet, men landslagssjefen er taus om egen fremtid.

[30.01.2017 06:31]

Les mer »
Hyller håndballguttene: - Dette sølvet feirer jeg som gull.

Susann Goksør mener den første medaljen alltid er den vanskeligste. Hun forventer flere finaler fra VMs sølvgutter de kommende årene.

[29.01.2017 20:15]

Les mer »
DIREKTE: Frankrike overkjørte Norge i finalen.

Kan Norge ta en sensasjonell VM-tittel mot hjemmefavoritten?

(Fædrelandsvennen Junior)
[29.01.2017 19:26]

Les mer »
Dette er håndballjentenes beste finaleråd til gutta.

De siste 20 årene har håndballjentene spilt finale etter finale. Her er tipsene deres til håndballgutta før deres første VM-finale.

[29.01.2017 16:43]

Les mer »
Kapteinen gråt i TV-intervju: - Ingen fortjener det mer.

PARIS/OSLO: Norge kan gjøre seg klar til en gigantkamp: VM-finale mot Frankrike i Paris. Det endte 28-25 etter ekstraomganger og et vanvittig drama mot Kroatia i semifinalen.

[27.01.2017 23:18]